tjena bloggläsare

Har tagit mig femminuters rast nu för att uppdatera bloggen. Status på mig nu är så sjukt förkyld, hoppas jag inte har feber imorgon eftersom jag ska skriva fysik slutprov imorgonbitti, skona mig!

har försökt att plugga lite, men det är inte lätt med rinnande näsa, huvudvärk och hosta. Så där ja, nu har jag tyckt lite synd om mig själv också. det kanske blir bättre då ;)

Vi hörs snart igen, ska ta mig en vitlökstablett nu som ska påskynda min tillfriskning. gött!

ciao snyggingar

glassbilen

Nu har jag precis jagat glassbilen! ojojoj det var inte igår man handlade glass där. 4-pack smack blev det. En ska jag avnjuta till Säsongstarten på pussycatdolls. NICE

btw, det är slut på dieten.

Puss!
image121
bild från google.se

slingan

Nyss hemkommer från en cykeltur i slingan med magda, det blev milen idag. SKÖNT!

nu ska jag duscha och nanna mig.

image120
lånad bild

ojsan

Så kan det gå, när jag sitter och snackar med Jennie på msn går det upp för mig att jag ligger ett prov och en inlämning back. SHIT! :O hur ska det gå nu när jag måste ha mvg på psykologiprovet på fredag och godkänt på slutprovet i fysik nästa vecka? Dessutom ska jag kanske ha ett företagsekonomi prov till ..

Åh gud, jag tror att jag ska stänga av tv'n och datorn och gå och plugga ett tag. Ska bara hitta orken först...

Ciao!
image119

flitig med skolarbete

Jag kan stolt säga att jag pluggat ganska mycket den sista tiden, det är därför bloggen blivit lite lidande. Men fy vad skönt det är !

Häromdagen cyklade jag ner till stranden men psykologi boken, mobil med massor av bra musik och en stor filt och lade mig där i solkenet och pluggade inför havets brus.

image117

____

och idag har jag läst ut min svenska bok.. inte säkert att jag behöver redovisa, men jag vill ju vara på säkra sidan och jag känner inte att jag dör om jag läser en bok.
Den var helt okej. En bok som man kan läsa - och vill veta slutet på, men ganska ogärna läsa om.

image118
Grönt te med smak av citron, och boken Pärlan- John Steinbeck (nobelpristagare)

nu är det dags att tvätta av lavendeloljan jag smort hårbottnen med, sägs vara bra! Fick ett kit av min syster i julklapp och trots att jag använder det ofta är det hur mycket som helst kvar i burken. Får väl ta en bild på det också så ni vet vad jag snackar om. Men det blir en annan dag.

Puss och godnatt från en flitig al


Grymt mycket helg, och ännu mera måndag.

Jahapp, nu var det roliga slut och det är dags att ta tag i skolan igen, SUCK! :P Men jag överlever.

Har idag börjat på min nya diet för någon som tycker det är kul, Få se hur länge jag klarar det.. är ingen diet människa vanligtvis men man skall aldrig säga aldrig.

Helgen har bjudit på mycket roligheter, längtar redan till nästa helg :) Emma verkar vara sugen på helg igen eftersom hon frågade mig idag "Vad ska du göra till helgen?" Nauw, Så söt hon är.

nu ska jag ut och träffa denise sen blir det väl en sväng om sebban!

Peace!

image116
Vicki & Jag, bild från Andrés 20-års fest

sommarvärme

Har varit en riktigt nice start på denna dagen, jajjamensan!
Vaknade dock lite sent men var i skolan i tid till nationella provet, som gick helt okej. Det är väl bara att hålla tummarna. Halv ett idag var det dags att spela piano, har lärt mig sommartider av Per Gesle, känns som om det är en riktigt passade låt.

-Solen steker på mig här framför datorn vid fönstret och funderar på att dra på mig bikini, ta med mig min nya bok "Packad"och lägga mig på stranden ett par timmar tills jag och mina vänner ska köra ut till Jakten och köpa glass! Min diet är ändå bruten idag så jag kan lika gärna fortsätta kränga nu känner jag, Varför blir det ALLTID så en vecka i månaden? Det suger... hihi

Nej nu har jag bestämt mig, det blir nog stranden, eller jag kanske bara ska dra ut på gården? Det är väl mest skitsamma, och inte speciellt intressant att läsa. 

Puss molntussar


image115
Den nya boken, Packad- en tonårsalkis memoarer av Koren Zailckas 


Bild potpurri

Har varit lite lat med att lägga in bilder på bloggen tycker jag, så här kommer ett litet urval av bilder, bara till dig :)

image105
ärade sommar blommor

image106

image107
Jag tror att Kurt Wallander bor här inne under inspelningarna ;)

image108
Jag älskar att luncha på Bryggeriet!

image109
.. och deras kaffe efteråt (ser ut som om jag har bauta händer, stämmer inte :P )

image110
Frukost på Koppen, i solsken med Linn - Kan det bli bättre?

image111
Vi spelade kubb igår, Josefine hade med sig lilla Armani och se så mysigt dom har det i min filt

image114
Ny bikini med söt detalj
                                                                                                                                                                                            

Och ett GRYMT stort grattis till Johan Enelycke som idag klarade sin uppkörning! Kan stolt säga att jag redan åkt en sväng med honom, så det så.

namnsdagsmys

Idag har jag namnsdag  (Linnea) , och det har firats lite :)
-frukost på koppen med Linn (eftersom det är hennes namnsdag också)
-rolig idrottslektion
-fika med mamma
-uppvaktning av fredrik
-mys med kubb nere på marinan
-mat och spel hos sebban med emma och debbie

När vi var nere på marinan, kom Kurt Wallander förbi körandes. De spelade visst in en scen där, känns nästan som om jag befinner mig i mini-hollywood!

Annars har dagen varit, för att citera Ellinor, JÄVLIGT NORSK! Mycket goa skratt idag, ja jävlar i det.

måste citera från idrottslektionen,
Vi har brännboll och vårt lag befinner oss på uteplan.
Jennie- Fan vad jag har mensvärk.
Jag- Har alla mens just nu eller?
Någon- Ja det blir så när man umgås mycket.
Jennie- Ja, jag och Lina hade alltid mens samtidigt förut.
Ellinor- Smittar det?
Jag- Ja det har med hormoner att göra.
Emma- Ja det har jag också hört
Idrottsläraren utbrister- SLUTA SNACKA MENS OCH SPELA BRÄNNBOLL!

hahaha. det var fan dagens garv!

intervju imorgon

nu kommer nervositeten lite krypandes, dock känns det ändå bra för det enda jag ska göra är ju faktiskt att vara mig själv, och det är jag ju typ bäst på!

Har lagt kläderna jag ska ha på mig i fina högar på soffbordet, och ska in i duschen nu för att slippa stressen imorgon.

PEACE! och lycka till till mig

invigt playan 08

Så! Nu var det officiellt sommar! Jag, Jennie och Julie har idag blädat folk med våra kroppar, resultatet är en nice bränna. Säsongen börjar tdigt iår verkar det som hehe och jag klagar absolut inte :)

En annan god nyhet är att ajg har varit på arbetsintervju idag, blev återkallad imorgon, och om allt går väl imorgon bokar vi ett provtillfälle och om DET går bra har jag jobb!

Det goda slutar inte där... nejnej detta är typ världens bästa dag, Fredrik har kollat på lägenhet idag två ettor mitt i centrala stan, och om allt går väl flyttar han hemifrån i Juni, och jag lär ju vara där en del ialafall haha. partyparty.

NU ska jag ut igen, jag knarkar detta solskenet, finns det något som är bättre?

Pusspuss, bilder kanske kommer sen!

En multikvinna om dagen är bra för magen

Har köpt nya multivitaminer, kroppen är ens tempel, och man bör ta hand om den! Ni som också vill köpa multivitaminer till era snygga kroppar kan jag varmt rekomendera MultiKvinna av Daily Wellness (ca 119:- för 45 kapslar)
Tummen upp till den!

image104

sommarvärme och bara ben

Det är helt underbart, sommaren har nog kommit nu, med 18 grader i vattnet kan man nästan påstå det. Det finns inget bättre än att hålla nedräkningen i kalendern, ha bara ben och springa ut till gräsmattan på varje rast man får, aah! Imorgon ska jag ta med mig filt och kort till skolan, så det nästan blir ännu bättre, kanske en tjuga till glass? vem vet :)

Efter skolan idag träffade jag Emma, vi gick till Åhlens och införskaffade en ny kalender till mig (töserna i klassen tipsade, och gud ett sånt kap) Sedan gick vi hem till henne och fikade i solen, mums. Ett jävlgt stort plus är att den tösen är så sjukt trevlig.

Det blir nog läxskrivning för mig idag, har en fysiklabb som hänger över mig.. bajs på den.

Ohwell, helgen bjuder på bravader och jag ser fram emot det. Puss på er mina molntussar


image102

snabbis

Har inte blivit mkt bloggande idag, har varit ute och nutit av det otroliga sommar vädret och det är helt UNDERBART ! Imorgon börjar allvaret igen och då är det hårda pix men det är inte många skoldagar kvar, skönt.

Godnatt, sov sött :)

njutbar sommarplåga

ÄNTLIGEN! En låt som man vet kommer bränna i alla radiokanaler, bilar och iPods, som faktiskt är helt underbar. Helt helt helt underbar, jag längtar tills jag kan gå barfota på stranden iförd en tunn sommarklänning och solglasögon och bara sjunga med...


Valborg bilder

image97
skål!

image98
hemlis snack? :)

image99
kramkalas

image100
Limpan is the shit

image101
och en valborgspuss för att avsluta kvällen...

Grattis min bror

tja, det är väl mest det jag vill säga. Grattis på födelsedagen :)

image96

nanna kudde

har nyss kommit hem och borstat tänderna :) Imorgon kommer nog massor av bilder från kvällen ni som är intresserade av det.

fy fan, fucking trött, hållt igång hela jävla dagen känns det som.  puss mina slynor,

RSS 2.0