this is it



Jag och min vän emma åt på PC idag.
 Jag tycker om vitlöksbröd, det är faktiskt gott. Faktiskt väldigt gott.




Det står en båt i hamnen, eller ja, den ligger väl mest. Men vi var och tittade på den. Det kändes nästan som ett måste, alla talar om "den fina båten i hamnen" men jo jag håller med, den var fin.
Här kan man läsa mer om den:
 https://www.ystad.se/ystadweb.nsf/alldocuments/9826CCB82C0C4A62C125742C00419EB0

Sköna Söndag

Det är solsken, jag är glad och jag ska ut!

oj! jag kan ju fotografera







jag är själv imponerad.

äntligen lördag

tja.. rubriken säger väl det mesta?
Jag har tagit det luuungt idag, varit ute och promenerat med Buster i två timmar sen träffade jag Magda och Erik så umgicks jag med dom en sväng.

grattis till Lovisa som fyllde 18år igår och som vi firade det. Det var fest och sen stadsfest nere på Torget!

Jag ska hitta på något att göra nu hade jag tänkt, men jag vet inte riktigt vad

Puss&Kram



MOSTER!

IDAG HAR JAG BLIVIT MOSTER!

En underbar liten pojke har kommit till världen idag, världens finaste. Hoppas nu inte det dröjer för länge tills att jag får träffa honom. Han bor i USA tilsammans med min syster och hennes man.

Förhoppningsvis kommer en bild snart

DETTA ÄR VÄRLDENS BÄSTASTE DAG

Tja från jobb!

Här är superlungt idag så jag tog mig friheten att blogga lite, nu står jag och dricker en god kopp kaffe och äter lite färsk melon MUMS!

Har precis städat floatingen och väntar på att få lite beställningar, hehe

Ikväll ska jag umgås med Linn, det var ju ett litet tag sedan sist, undrar vad vi ska göra. Inget godis i allafall för jag har börjat på en liten diet igen, 8kg till jul.. fixar man det? oh well

Puss på er!

malmö&gudmor

Jag har träffat Anne-Marie idag, hon är min gudmor, och det var nog tre år sedan sist. Alltid kul att träffa henne och se vad för skoj hon har att berätta. Vi åt festivalmat och fikade på Paus! Verkligen gott kaffe, det kan jag rekommendera.

Annars sitter jag och knaprar i mig nudlar nu i brist på fantasi och ork inom matlagningsvärlden. Jag väntar också på att klockan ska bli halv nio så jag får min dagsdos Denise.

föressten! Jag har köpt världens hetaste kjol från vero moda och jeans från åhlens city, drdenim(jeansmakers) GRYMT heta!

nu ska jag nog fan motionera.
pews! / aulen


ps, detta är jag på förfest innan malmöfestivalen. arealleopardlady

Music and lyrics

Såg den igår, helt underbar film. Jag vet, jag är sen ute med att se den. Men den var bra, riktigt bra!


.. och låten är helt fantastisk

Long time no see

Hej babes! Jo jag vet, det var ett tag sedan. Men det har hänt mycket nu. Jag har varit i Turkiet, jag jobbar massor och all tid som blir över spenderar jag med mina vänner.
det är snart skola igen som ska bli bitterljuvt. Det kommer kännas konstigt att ha en fast planering över dagen fast samtidigt underbart för då kommer pianospelandet igång igen, träning och sånt skoj. Träffade Julie på tåget hem från Malmöfestivalen, god I've missed you girl :) och hon snålade inte med komplimangerna, du är toppen!

Idag är det söndag vilket betyder segdag. Men inte för mig, Fredrik ska ha kalas och då måste jag infinna mig där. Det bjuds på smörgåstårta och jag är INTE sen!

Funderar på att ta upp min diet igen, har trots allt tio kilo till att tappa. Men det är ju bara såååå tråkigt att banta.. eller?

Grattis till favorit Lina som fått körkort nu nyligen.

Vi ses snart igen, många pussar & kramar / Anna-Linnea

läskigt sant

Vågen (23 september - 22 oktober)

Utåtriktad, intellektuell och positiv.

Nyckelord: Skönhet, konst, kompanjonskap, takt, charm, avkoppling, tillgivenhet, kompromiss, diplomati, lättja
Färg: Indigoblått
Metall: Koppar
Stenar: Diamant och opal

Harmoni och goda förbindelser. Stort behov av att kommunicera med andra. Stark rättvisekänsla och tar väldigt illa vid sig när någon råkar illa ut. Charmerande och avskyr gräl, därför har de stor talang för diplomati. Blir ofta medlare när andra grälar. Älskar, liksom Oxen, livets goda och lite lyxliv. De kan anstränga sig, men låter helst bli om de kan. Klartänkt när det gäller andra, men tyvärr svårt att bestämma sig i personliga frågor. Väljer därför ofta en starkare partner för att slippa ta så många beslut. Varm, behaglig, idealist och en omtänksam älskare och vän. Väntar sig dock perfekthet hos partnern och kan lätt kritisera ev. fel hos den...

Lämpliga yrkesval: Allt som har med skönhet och lyx att göra, ex. frisör, konstnär, juvelerare, eller yrken som kräver diplomati, ex. advokat, diplomat.
Fysiska kännetecken: Kurvig, hjärtformad mun och ofta grop i hakan.
Känsligaste kroppsdel: Njurar och korsrygg


PEACE!


RSS 2.0